Arbejd som du plejer - på iPad'en

Vi piller ikke ved det du kender! Vi gør det bare smartere. Manuskriptet er hjertet i forestillingen og vi ønsker at du kan fortsætte arbejdet, som du altid har gjort. Vi udnytter bare mulighederne ved at manuskriptet nu er digitalt, så du får mere tid til at lave det sjove og kreative teater. Prøv selv app'en og se hvor nemt det er.

Cue to Cue kører på iPad IOS 10.0 eller nyere version

normal
Center
Download app'en til din iPad

Vores mål er, at lave den bedste app til dig, så du nemt kan håndtere dit manus digitalt. Derfor udvikler vi fortsat på nye funktioner. Vi håber du med et abonnement vil støtte op om videreudviklingen.

Mik Manley Andersson, teknisk chef hos Teater Momentum m.fl.
"Yes! Så kom der endeligt et digitalt manuskript!"

Freelancer eller fastansat alle kan bruge app'en. Den er lavet så du kan arbejde selv eller sammen med resten af produktionen. Du bestemmer.

Lya Lundsager, freelance lysdesigner bl.a. hos Teater Vestvolden
"Nu kan jeg læse mine og andres noter, ikke flere kragetæer!"

Slut med at sidde efter prøven og lave lister. Det er ikke kun nemmere at læse noter. Vi genbruger også data så lister oprettes automatisk. F.eks. opstår kørelisten og krydsplanen direkte fra manus.

Prøv Cue to Cue gratis i 1 måned

Klar til næste produktion går igang? 

 Prøve app'en gratis i 1 måned

ARE
New Best Friends

We're working with ARE - The spanish Stage Manager Association - to educate and spread digital stage mangement. If you're a member go there and get a great offer. 

light-blue
Født bag scenen af teaterfolket

Idéen til et digital manus er født bag scenen. Vi har været i dialog med alle faggrupper bag scenen. Vi har mødt en masse engagerede teaterfolk. Sparring og idéer har flydt frit og givet os det solide fundament vi står på idag.

Right
grey